Bas aan huis

..werkt altijd! Klusjes en boodschappen voor senioren, kasten monteren, leuke bediening tijdens een feestje, kinderen ergens halen wanneer je verhinderd bent en veel meer! Vertrouwd, voordelig en op maat. En ‘Help, mijn man is klusser’ is verleden tijd met Bas.

Bas heeft altijd iemand beschikbaar die je met alle klusjes helpt. Kasten in elkaar zetten, die zolder opruimen (je weet zelf dat je dat al jaren voor je uit schuift!) of even die ingestorte schuur uit je tuin opruimen. Op jullie gezamenlijke verjaardagsfeest wil je toch met de gasten praten? Laat Bas dan de drankjes serveren en alles opruimen! En hoe komen opa en oma naar jullie kerstdiner en weer thuis? Laat Bas rijden. Fijne professionele studentchauffeurs die met jouw auto ‘even’ heen en weer rijden. Bas rijdt terwijl jij alles voorbereidt. Zomaar een paar voorbeelden. Bas staat voor je klaar, is er voor je, ontzorgt.

Deze pagina is momenteel in onderhoud. Eind van deze week voorzien we je graag van informatie op maat! 

 

 

Bas Rijdt - RGB

Bas heeft een passie voor kwaliteit en échte service. Hij staat voor de perfecte match tussen opdrachtgever en werknemer. Hij is altijd op tijd, tot in de puntjes voorbereid, hoffelijk, discreet, voorkomend en zeer professioneel. Kortom: een echt visitekaartje! Hij doet z’n werk – waar hij trots op is – altijd met een vriendelijke glimlach.