Bas Rijdt

..als student- of directiechauffeur voor management, advocaten en ondernemers. Of hij brengt je veilig thuis na borrel of diner. Altijd in jouw eigen auto! En met valetparking en vervoer op maat voor evenementen is hij je ook perfect van dienst.

Bas Rijdt is bewust een aparte entiteit binnen het ‘Bas-concept’. Dat heeft twee redenen. Bas Rijdt is de basis voor het concept, vanwaaruit meerdere services gecreëerd zijn op basis van geconstateerde klantbehoeften. ‘Hebben jullie ook mensen voor op de zaak?’ ‘Kunnen jullie chauffeurs mij thuis eens een handje helpen?’ De kracht zit dus in de mensen, niet in wát ze doen. Als tweede – belangrijke – punt begrijpt Bas goed dat de Raad van Bestuur, een ondernemer, advocaat – of wie er ook een (directie)chauffeur afneemt – niet zit te wachten op ‘iemand uit de poule van medewerkers’ maar belangrijke eisen stelt aan de kwaliteit van een goede chauffeur. Daarom vinden aparte trainingen en selecties plaats om de doelgroep voor chauffeursdiensten op maat te kunnen bedienen.

Meer over onze chauffeursdiensten en werkwijze op maat: www.bas-rijdt.nl

 

Bas Rijdt - RGB

 

Bas heeft een passie voor kwaliteit en échte service. Hij staat voor de perfecte match tussen opdrachtgever en werknemer. Hij is altijd op tijd, tot in de puntjes voorbereid, hoffelijk, discreet, voorkomend en zeer professioneel. Kortom: een echt visitekaartje! Hij doet z’n werk – waar hij trots op is – altijd met een vriendelijke glimlach.