Bas Werkt

..voor jou. Altijd en overal. Met klantgerichte en flexibel inzetbare jonge professionals en de allerleukste studenten. Bas is jouw ideale flexkracht op de zaak, jouw duizendpoot voor elke klus thuis en die gastvrije glimlach die van elk evenement een feestje maakt.

Zie Bas als jouw persoonlijke personeelsbutler, een uitzendbureau in een nieuw en klantgericht jasje. Anders, eenvoudig en voordelig personeel inhuren, waarbij alles kan wat jij wil én zoals jij het wil. Jij als klant en het doel van inhuur staan centraal. Bas heeft voor jou in no-time de juiste mensen klaar staan, die echt passen bij jou als persoon, binnen jouw team en bedrijf of bij jouw gasten op een evenement. Kennis kun je leren, karakter heb je. Bas Werkt; hét centrale en vertrouwde adres voor al jouw persoonlijke ondersteuning, want Bas kent jou en jij kent Bas.

Op korte termijn vaste of tijdelijke support op de administratieve afdeling? Een gastvrouw? Een perfecte privéchauffeur voor vaste zakelijke ritten of voor vanavond na een borrel? De allerleukste en ongekend gastvrije bediening bij jouw tuinfeest of evenement? Een student die boodschappen doet voor opa en oma? Met een landelijk netwerk van capabele studenten en jonge professionals biedt Bas uitkomst in vrijwel elke situatie. Voordelig, flexibel, klantgericht en altijd met een glimlach.

Bas Werkt door persoonlijk maatwerk in flexibel personeel!

 

Bas Rijdt - RGB

 

Bas heeft een passie voor kwaliteit en échte service. Hij staat voor de perfecte match tussen opdrachtgever en werknemer. Hij is altijd op tijd, tot in de puntjes voorbereid, hoffelijk, discreet, voorkomend en zeer professioneel. Kortom: een echt visitekaartje! Hij doet z’n werk – waar hij trots op is – altijd met een vriendelijke glimlach!