Bas Serveert

..professioneel en uiterst vriendelijk. Getraind en geselecteerd op intrinsieke gastvrijheid, altijd alles voor een glimlach bij de gasten! Of dat thuis, bij beurzen, evenementen of op de zaak is: de altijd warme gastvrouwen en -heren zijn het perfecte gastvrije visitekaartje.

Host en hostess
Bij Bas is elke collega een gastvrouw of -heer. Of het nu een chauffeur, een receptionist of een student aan huis is: gastvrijheid, het begrijpen van en rennen voor onze klanten en oprechte glimlach – het zit gewoon in ze! Te meer om voor jouw gastvrouw of -heer een beroep op Bas te doen. Een warmer welkom voor jou en jouw gasten is niet mogelijk!

Bedienend personeel
Ervaren medewerkers die de fijne kneepjes van het vak kennen. Niet alleen op technisch, maar ook – en vooral – op persoonlijk vlak. Oprecht en doelgericht handelen in elke situatie. Zien wat anderen niet zien. Opruimen wat anderen laten liggen. Elk leeg glas spotten en vullen voordat jij doorhebt dat het leeg is. Daarin onderscheidt Bas zich voor je.

Modellen, valetparking en meer
Met Bas heb je één trouwe, vaste en betrouwbare partner voor al jouw personeelsbehoeften. Heerlijk eenvoudig en geweldig goed! We denken graag mee over een interessante samenwerking – die werkt voor jou! Valetparking erbij? Modellen op de beursvloer? Een waanzinnig salestalent nodig om jouw merk te promoten? Bas Werkt!

Bas Rijdt - RGB

 

Bas heeft een passie voor kwaliteit en échte service. Hij staat voor de perfecte match tussen opdrachtgever en werknemer. Hij is altijd op tijd, tot in de puntjes voorbereid, hoffelijk, discreet, voorkomend en zeer professioneel. Kortom: een echt visitekaartje! Hij doet z’n werk – waar hij trots op is – altijd met een vriendelijke glimlach.