Werken bij Bas?


Yes, weer ruimte voor gastvrije, vriendelijke en behulpzame collega’s in het Hospitality team!
Ben je geboren met een overdosis gastvrijheid en connect je echt met je gasten? Werk je met een oprechtre glimlach en ga je liever nog even langer door dan dat je de hele avond op je klok kijkt? En werk je graag in een team dat – met elkaar en voor elkaar – zorgt voor een ultieme gastvrije ervaring, of het nou strak in pak of in jeans en op je Nike’s is? Welkom, je gaat je thuis voelen!

Waar en wanneer?
Rotterdam en Amsterdam. Indien je bereid bent om te reizen is alles daartussen in prima! Werktijden zijn flexibel. Je werkt vaak op projectbasis. Denk aan cateraars, openingen van nieuwe panden, feestjes bij mensen thuis of tijdens huwelijken en andere gave events. Als we een opdracht hebben leggen we alle details aan je voor en je kiest zelf of het wat voor je is en of je er zin in hebt. Zo vrijblijvend is het!

Wat doet Bas Werkt, en waarom werkt Bas?
Bas Werkt levert personeel op maat, met een focus op banen waarbij persoonlijkheid, gastvrijheid en een klantgerichte aanpak belangrijk zijn. Denk hierbij aan kantoorbanen waarbij veel (sociaal) klantcontact plaatsvindt, zoals recepties, managementondersteuning en KCC’s. Ook voor echte gastvrije toppers in de hospitality en voor events weten steeds meer opdrachtgevers Bas te vinden. Niet het matchen van een vacature met een cv, maar het vinden van de juiste mensen, passend bij een team, een bedrijf en haar klanten is het uitgangspunt.

Wanneer ben je een ‘echte Bas’?
Je bent oplossingsgericht, gastvrij, professioneel en representatief. Je wordt blij als jouw klanten en opdrachtgevers dat ook zijn en rent graag voor ze. Je ziet dingen die andere niet zien, je raapt rommel op die anderen laten liggen en je pakt zaken op die anderen versloffen. Je stopt pas als iets af is, half werk bestaat niet voor jou. Je groet de mensen om je heen en loopt rond met een oprechte glimlach. Welkom bij Bas, hoor jij erbij?

Als je onderstaand formulier invult en verstuurt, neemt Bas contact met je op zodra we een leuke en passende functie voor je denken te hebben.

Voornaam (required)

Achternaam (required)

Geslacht (required)

Email (required)

Mobiel nummer (required)

Geboortedatum (required)

Woonplaats (required)

Welk werk lijkt je leuk? Meerdere opties mogelijk! (required)

Jouw persoonlijke bericht, indien je wat wenst toe te voegen

Aanvullend voor studenten:

Wat studeer je?

Hoeveelste studiejaar bevind je je momenteel?

Heb jij je aangesloten bij een studenten- of studievereniging en zo ja, welke?

 

Bas Rijdt - RGB

 

Bas heeft een passie voor kwaliteit en échte service. Hij staat voor de perfecte match tussen opdrachtgever en werknemer. Hij is altijd op tijd, tot in de puntjes voorbereid, hoffelijk, discreet, voorkomend en zeer professioneel. Kortom: een echt visitekaartje! Hij doet z’n werk – waar hij trots op is – altijd met een vriendelijke glimlach.